28 de març 2010

"To shoot an elephant" arriba a Pallejà


El proper 9 d'abril a les 9 de la nit, Pallejà solidari us proposa assistir al visionat de la pel·lícula-documental "To shoot an elephant" dels directors Alberto Arce i Mohammed Rujailah. El primer és l’únic periodista occidental present a la guerra de Gaza i el segon, un ciutadà d’aquesta mateixa ciutat. Aquest acte està organitza't per l'Associació Trenkalós-Pallejà, una nova associació del poble, la qual Pallejà Solidari lis donem recolzament.
Les imatges que es projectaran formen part d’un recull que tots dos van enregistrades durant la guerra, ara fa prop d’un any. En elles es pot observar la misèria i el patiment que provoca la guerra i les fortes ganes de viure que desencadena dels afectats. Ningú no hi restarà indiferent.

L'acte tindrà lloc al Castell de Pallejà (av. prat de la riba, núm. 10, Pallejà) i contarà amb la presència d’Albert Arce, un dels directors, que al finalitzar el visionat ens parlarà sobre la seva experiència a Gaza i respondrà a les preguntes del oients. Tots hi esteu convidats!