8 d’ag. 2010

PB Pallejà amb Pallejà Solidari

(fuente: SPORT.es )





La PB Pallejà va celebrar el 27 aniversari amb la 

tradicional Botifarrada Popular

Tres-centes persones van assistir a la Botifarrada Popuar amb la que es van commemorar els 27 anys d'història de la PB Pallejà el passat 17 de juliol a la Sala Pal·ladius.


L’alcalde de la locaitat Ismael Alvarez va presidir l’acte, acompanyat de la regidora de Cultura, Mireia Sala i del regidor d’Ensenyament i Esports, Jaume Boronat. 

El FC Barcelona va ser representat pel nou directiu de la Comissió de Penyes, Jordi Durà -que porta una activitat frenètica des de que va ser nomenat- i que no va venir sol ja que amb ell van arribar cinc de les sis copes guanyades pels homes de Pep Guardiola el 2009 -només mancava la del Mundial de Clubs- i la de la Lliga ACB de bàsquet 08-09 que, lògicament, van ser objecte dels flashos de les càmeres de bona part dels assistents.

Durant l’acte, el president de la penya, Xavier Amatller, va lliurar a la representant de Pallejà Solidari, Rosa Llort, els 700 euros que es van recollir el passat mes de febrer, a la Festa Major, amb les aportacions voluntàries fetes pels que anaven a veure les sis copes arribades amb el Bus dels Campions.

Llort va explicar que serien destinants al projecte que aquesta entitat benèfica està portant a terme a Burkina Faso. En concret, a la compra de plaques solars per a les escoles de Lilma, Badogo i Ramassout. 

Una vegada més es va demostrar la cada cop més gran implicació del món penyístic blaugrana en l’ajuda solidària. 
La festa va tenir força alicients i no hi van mancar els obsequis lliurats per SPORT.