29 de des. 2010

17ªCaravana d'Ajut Humanitari als Campaments de Refugiats Sahrauis de Tinduf

Ja és aquí la 17a Caravana Solidària per ajudar al poble Saharaui, organitzada com cada any per l'Associació ACAPS. Aquest any, però, també hi ha col·laborat l'Associació de Famílies Acollidores de l'Hospitalet, que ha aconseguit fer-se amb la donació d'un parell de camions amb material escolar i diversos queviures.

La Caravana és realment molt esperada, perquè ajuda a milions de persones. I a més a més, cada cop la situació en què es troba el poble Saharaui, que continua als camps de refugiats del desert d’Argèlia, és més precària, ja que les negociacions amb el Marroc no han avançat gaire en els últims mesos. Tot i això, el poble saharaui encara espera pacient i amb il·lusió que el conflicte es resolgui.

Des de Pallejà Solidari, volem recolçar i promoure el projecte iniciat per l’Associació ACAPS, ja que creiem iniciatives com aquestes fan millor el món. Així doncs, nosaltres mateixos donarem el primer pas i col·laborarem amb una petita quantitat de diners.

D’aquesta manera, si tu també estas interessat/ada a col·laborar i fer millor la vida de milions de persones, pots fer-ho fent una transferència al següent número de compte corrent, que pertany a ACAPS.

Caixa de Manresa núm. 2041 0092 06 0040007200
La Caixa núm. 2100 1019 69 0200076113

Pensa que el que per a tu pot a ser poc, per a altres persones pot suposar tot un món. Ells ho agraeixen i nosaltres també! Moltíssimes gràcies per fer el món millor!