26 de maig 2011

Exitàs del taller de circ!

Com ja sabeu; el passat dissabte dia 7, Pallejà Solidari va posar en marxa un taller de circ adreçat al públic infantil i juvenil de Pallejà. L’activitat, tot i celebrar-se un dia no gaire assolellat, va superar les espectatives de l’entitat en quant a afluència de públic i participació.



I és que durant un parell d’hores, els infants assistents van poder sentir a les seves pròpies carns que és això d’ésser una estrella de circ: No només van entusiasmar-se amb l’espectacular actuació del grup Escarabellos i l'Esplai Desastre; sinó que van descubrir l’art de fer dansar el diavolo i els malabars, i van provar de convertir-se en equilibristes per un dia.


La veritat és que tots vam finalitzar la tarda encantats amb l’entusiasta participació dels voluntaris; però també de tots vosaltres, que vau fer possible la realització d’aquest taller. Moltíssimes gràcies.

Tot i això, no volem despedir-nos sense recordar-vos que tots els diners recollits  (338,02€) seran adreçats immediatament al desenvolupament del projecte que estem duen a terme a Bobo Doiulasso (Burkina Faso), i que té com a objectiu la construcció d’una granja de gallines ponedores que ha de millorar les possibilitats de comerç i nutrició de la població.

Altre cop, Moltíssimes gràcies. Ens veiem aviat.