15 de juny 2011

Pallejà Solidari a la 2a edició de la Fira del Comerç

El proper diumenge 19 de juny, Pallejà celebra la segona edició de la Fira del Comerç. La trobada, tenyida pels colors i el bon humor dels comerciants locals, proposa diverses activitats, entre d’altres una desfilada i una paellada de germanor. D’aquesta manera, des de les 11 del matí fins la vesprada, podreu gaudir d’ambient de luxe als voltants del castell.

Com no podia ser d’una altra manera, Pallejà Solidari vol ser partícip de l’acte i, per això, us proposa portar els vostres fills i fer-los intervenir en el nostre taller de manualitats “construcció d’una gallina”. En aquest taller podreu col·laborar aportant el vostre gra de sorra.

El motiu de tria de la creació d’una gallina és un: l’Associació vol fer servir els diners recollits per continuar amb el desenvolupament del projecte que s’està duen a terme a Bobo Diulasso (Burkina Faso), que té com a objectiu principal la construcció d’una granja de gallines ponedores.

Així doncs, els comerciants de Pallejà i nosaltres, Pallejà Solidari, us esperem aquest diumenge als voltants del castell. No hi podeu faltar!