26 de juny 2007

Video de la Festa de la Diversitat 2007!!!

Bones a tothom!!!!!

be, seguint amb les tasques de la festa de la diversitat, aquí penjem el video que s'ha preparat amb les fotos que es van fer durant tot el dia!!!

esperem que us agradin!

Si a algú li interessa el video amb mes qualitat i resoluació que es posi amb contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o en persona i li facilitarem!


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs quin frau aquesta gran festa...
us creieu importants?
hi han pobles que la fan millor, i no li donen tanta importancia..
sou uns burgesos de la vida, que utilitzeu solidaritat pero us equivuqueu de significat, ja que u feu per guanyar diners!

clar que numes sa de mirar la penya que hi viu... gent puden i hipòcrita...
jajajaja
mentidera, egoista i absolutista!

sou una plagaaaa que numes sabeu fer mal ala gent!

Anònim ha dit...

qui és aquet anònim!?!?
la hipocresia es firma amb anonimat?! tu que creus?!?!
ens coneixes d'alguna cosa?
arantxa

Pallejà Solidari ha dit...

Sr anònim ,

No sé si ens coneixes , estic segura que no, perquè t'equivoques amb tot el que dius, nosaltres no guanyem res en aquesta festa i mai ha estat el nostre objectiu.
Segurament hi ha pobles que ho faran millor però la nostra festa no concursa amb altres festes, la fem la gen que vívim aquí i treballem cada dia per guanyar-nos el pa , no sóm burguesos ni res del que si assembli, només volem que en el nostre poble hi hagi una bona convivència i poder establir lligams d'amistat amb tota la gent que viu, treballa i s'estima Pallejà, tan aquella que va nèixer aquí , com la que va venir de la resta d' Espanya en una altra època com la que arriba de la resta del món. Segurament tu no deus formar part d'aquesta gent. Llàstima!

Ens agradaria que fossis més valent i possessís el teu nom.

Rosa Llort
Secretària de Pallejà Solidari.