19 de set. 2007

Fira d'entitats de Pallejà

Aquest cap de setmana, hem participat conjuntament amb la resta d'entitats de Pallejà a la IV Fira d'entitats.

A diferència d'altres anys, aquest cop el nombre de parades s'ha vist fortament incrementat per la participació dels comerços de Pallejà.
La gran participació, tant per part de les entitats com de la gent de Pallejà, ha fet que aquest any la festa hagi estat un punt d'inflexió prou important per al poble.

Per Pallejà Solidari a representat una jornada molt important ja que vam poder mostrar artesania de Burkina Faso, ens hem pogut donar a conèixer a més gent i hem fet un gran nombre de socis col.laboradors, moltes gràcies a tots!


La festa es va iniciar el dissabte a les 17:00 fins aproximadament les 20:30. Posteriorment es va fer un sopar a la sala polivalent, amb l'afluència d'unes 600 persones, amenitzat per un grup musical i la corresponent xerrada per part dels representants polítics...
Per la nit concert a les instalacions de la Molinada.

Esperem que l'any que ve es pugui repetir la participació i afluència d'aquest any.Gràcies a tots els que van participar de la festa!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Wireless ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog